MENU

СБУ планує приборкати націоналістів у соцмережах

764 3

Сьогодні до нас надійшла інформація, що є наказ   нового голови Служби Безпеки України Олександра Якименка, (колшишній керівник служби безпеки фінансових структур Рината Ахметова) змусити представників українських спільнот націонал-патріотичного змісту у соціальних мережах до співпраці з органами СБУ.  Наразі  ще не зрозуміло до якої тактики  вдасться СБУ,  аби вербувати членів націоналістичних груп у соцмережах. Ну, що ж - прапор їм у руки

Режим зараз усвідомлює всю небезпечність націоналістичних груп у соціальних мережах. Вони починають вбачати в нас загрозу. Їх жахає, саме наше існування, бо саме націоналісти не  будуть спокійно спостерігати за тим, як вони грабують Україну, знущаються над Українською нацією, руйнують нашу економіку, армію, свідомість школярів тощо. Вони знають, що ми не будемо вічно спостерігати і дивитися як вони знищують, все те, що нам дороге. Вони знають, що зараз суспільство радикалізується швидкими темпами і рано чи пізно  Янукович та вся його братва опиняться на нарах (для них це як дім).

Вони бачать, що надзвичайно високий рівень громадянської активності саме в соціальних мережах, а особливо в націонал - патріотичних спільнотах. Чи можна повірити в те, що керівники націоналістичних спільнот погодяться співпрацювати з тоталітарно-репресивною машиною?

dipcourier


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини