MENU

Історію не роблять слабкодухі! Закликаю лідерів опозиційних фракцій діяти рішуче і радикально!

621 3

Закликаю лідерів опозиційних фракцій діяти рішуче і радикально!

Після того, як сьогодні в Раді регіонали разом з продажними комуняками в абсолютно неконституційний спосіб прийняли цілий ряд рішень, спрямованих на узурпацію влади в Україні і призначення Януковича пожиттєвим диктатором, я публічно закликав керівників опозиційних фракцій Яценюка, Кличка і Тягнибока діяти рішуче і радикально, запропонувавши конкретний план дій.

Ось що я, зокрема, пропонував:

1. Віце-спікер Кошулинський бере на себе ведення засідання і ми - опозиційні депутати - так само руками голосуємо за скасування незаконних рішень регіоналів і приймаємо рішення про імпічмент Президента;

2. Перетворюємо парламент у Штаб революції і заводимо туди людей;

3. Голосуємо в Раді Уряд національної довіри, призначаємо міністрів, генпрокурора, інших керівників;

4. Призначаємо і невідкладно проводимо вибори Київського міського голови і міської ради;

5. Створюємо органи влади на місцях.

Тобто сьогодні, щоб перемогти злочинну владу, треба створити в Україні ситуацію реального двовладдя, як це було в 1917 році. Далі розвиток подій і, найголовніше - чи встануть знову мільйони людей - залежить від нас. Я абсолютно впевнений, що люди підуть тільки тоді, коли побачать, що вожді не ялові, а здатні до активних дій.

Є ще один варіант, який я запропонував керівникам фракцій - скласти депутатські мандати, щоб викликати параліч і нелегітимність влади, що в підсумку призведе до дострокових парламентських і президентських виборів. У будь якому випадку ми маємо діяти, інакше програємо!

І що на ділі? Рибак закрив сесію і всі просто розійшлися, наче нічого не сталося. А Тягнибок взагалі сказав журналістам, що мої пропозиції - це смішно, бо вони не матимуть юридичних наслідків. На мою думку - не смішно, а гидко залишати парламент переможеними. Безвідповідально звати людей на барикади, коли ті, хто називає себе вождями, не готові жертвувати своєю свободою чи навіть життям заради революції, заради України.

Сьогодні ми - опозиція, увесь народ - отримали дуже серйозну поразку у парламенті. Регіонали вчергове показали, як вони робитимуть Януковича президентом - по безпредєлу!!! І чи отримала ця банда гідну відповідь? Ні! Одні пусті заяви. Так далі бути не може, інакше втратимо демократичну Україну назавжди. Зараз настав час мирних, але рішучих дій. Я закликаю до цього всіх тих, хто усвідомлює свою відповідальність за долю України. Не треба боятися брати на себе відповідальність. Слабкодухі історію не роблять!! Перемагають тільки сильні духом!!

Олег ЛЯШКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини