MENU

Україна на межі силового конфлікту. Капітуляції з нашого боку не буде - активіст

1726 2

Україна на межі силового конфлікту. Капітуляції з нашого боку не буде, бо завжди існуватиме та частина активу, яка ніколи не здасться. Є чотири основні варіанти розвитку подій.

1. Якщо вдасться не вийти за рамки ненасильницького спротиву, то це означатиме тривалий період боротьби в часовому вимірі. Доведеться в прямому розумінні лягати кістьми під танки (беркут, автомобілі тощо). Жертв з нашого боку, швидше за все, не уникнути, спроможність до тривалого протистояння принесе нам перемогу, народну перемогу. В разі передчасної втрати сил - диктатура та імперія Євразійського Союзу або ще один медведчуківський сценарій (див. нижче), залежно від моменту закінчення конфлікту.

2. Обмежений силовий конфлікт в будь-якому випадку призведе до розколу України за медведчуківським сценарієм. Крим - Росії; Схід, Південь, частина Центру - Януковичу та іншим олігархам; Захід, інша частина Центру - «опозиційним» олігархам.

3. Повний силовий конфлікт. Тут все просто - Воля або Смерть.

4. Якщо влада повернеться до практики концентраційних таборів, то боротьба проти імперії на довгі роки перейде в підпілля.

«Борітеся - поборете!» - промовляє наш Пророк. 

В боротьбі час минає швидко, перемога буде значно ближчою.

Markiyan Gudz


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини