MENU

Віталій Запорожець із рушницею таки мав рацію - блогер

1326 4

Кстатє, а як поживають славні мешканці Врадіївки екс-капітан МВС Дрижак і екс-лейтенант МВС Поліщук? Сидять, бідні? Ніхто їм покарання не посилив? Ну, звісно, не посилив. Вони ж - не Майдан. 

Інспектору Деснянського райвідділку Приходьку, у якого «смертельно впав» студент Індило, теж нічого не посилили? Ай-ай-ай. А могли б же дати замість «трьох років умовно» аж три з половиною - так само умовно, ясень пень. Прям терор проти правоохоронця був би.

А Наталія Соловей, винуватиця ДТП на Прорізній, в якому саме три з половиною роки тому загинула матір трьох дітей, ще згадує, як її амністували? Сподіваюсь, вона щиро вдячна виродкам на кшталт Вадима Колесніченка за те, що її тепер захищено законом від публічних згадок про те, що вона - вбивця. Хоча Інтернет, на відміну від виродків зі значками та в мантіях, пам'ятає усе.

А як ся має суддя Єременко, котрий дав умовне покарання малому Демішкану за те, що той стрибав на грудях у людини, потрощив їй ребра, а потім просто втопив? Сім місяців тому цілий Портнов погрожував цього Єременка звільнити. Боюсь поцікавитись: чи не порушують таки вимоги новоприйнятих законів про наклепи на суддів і т. д? Ще більше боюся дізнатись, що ж сталось із суддею... Та і з самим Демішканом.

І ще з сотнями таких же мудаків, котрі тепер захищені не тільки практикою, а й, понімаєш, законом. 

Ніколи не думав, що це напишу, але Віталій Запорожець із села Семиполки таки мав рацію. 

А головне - рушницю.

Olexander Mykhelson


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини