MENU

Дипломатичне відчуття: думаю, Дж.Байден привітає Януковича зі святом Соборності

522 1

Є у мене відчуття, що десь зараз Віктор Федорович поспілкується по телефону з віце-президентом США Байденом.

Думаю, що Дж.Байден привітає Януковича зі святом Соборності та висловить підтримку курсу реформ. Можливо він пропустить цю частину розмови і відразу розпочне з того, що стисло обговорить з президентом України міжнародне становище.

Якщо Дж.Байден ніколи не читав прес-релізів адміністрації президента, то він, скоріше за все, непоінформований, що повинен був би про це говорити.

Тому він скаже десь так: «Пане Президенте. Ми серйозно стурбовані тим, що ви серйозно не стурбовані. І щоб трошки Вас стурбувати у нас виникло кілька позитивних, хоч і не зовсім креативних ідей про Вас, Ваших синів і кількох спонсорів.»

Будучи людиною ввічливою віце-президент не згадуватиме слово «санкції».

Саме тому, я би рекомендував американським партнерам обов"язково продублювати цей месидж. Тим більше, що по телефону довго і важко диктувати номери персональних рахунків. Та і не віце-президентська це справа.

До кого в Києві сходити, щоб продублювати? До Кожари не ходіть - не зрозуміє. До Гончарука (радник двох президентів з питань зовнішньої політики) теж не ходіть - він не передасть.

А знаєте що? Сходіть до Клюєва. Цей і зрозуміє, і передасть. І заодно зможе переконатися, що рахунки саме його і його друзів.

bohdan.yaremenko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини