MENU

На вокзалі Сімферополя міліція перевіряє документи, шукає «екстремістів» зі Львова

261 1

Сьогодні після прибуття на вокзал Сімферополя пасажирам Львівського поїзда спочатку заборонили виходити з вагонів, потім перевірили документи, а після цього змушували сісти в автобуси, які перебували на привокзальній площі, повідомляє РИА Мелитополь.

 

Про це розповів мелітополець, якому сьогодні не пощастило опинитися в столиці Криму. На всякий випадок не будемо називати його ім’я. Так от, що він розповів:

 

- У Сімферополь я приїхав у відрядження. Коли під’їжджали до вокзалу ми звернули увагу, що на пероні знаходиться дуже багато міліції – в касках, бронежилетах, з кийками, загалом в повній екіпіровці. Поїзд зупинився, нам сказали не виходити з вагонів і приготувати документи. Спочатку сказали, щоб виходили студенти. Їх колоною після перевірки відправили до автобусів, які стояли на привокзальній площі. Ми з другом вирішили, що теж зійдемо за студентів і вийшли. Показали посвідчення про відрядження, паспорта, ну і вирішили, що цього достатньо.

 

Міліціонер сказав, щоб ми теж йшли до автобусів. Я запитав, навіщо. Він сказав, що йдіть та все дізнаєтеся. Я попросив його пояснити в чому справа він відповів, що всім пояснювати “об’яснялка” поламається. Він переключив свою увагу на інших пасажирів, ну і ми з другом вирішили не ризикувати і замість автобусів, пішли на зупинку громадського транспорту. На нас не звернули увагу. Що було далі з іншими пасажирами не знаю.


Можливо це пов’язано з, так званим, “полюванням” на екстремістів, яке оголосив міський голова Сімферополя Агеєв.

 

У контексті даної події слід зазначити, що сьогодні, 28 січня, під час проведення мітингу імітації підтримки  кримчанами збанкрутілої влади, у Сімферополі стався напад  місцевих “тітушок” під прикриттям міліції на знімальну групу “Центру журналістських розслідувань” – журналістам розбили фотокамеру. Очевидно, що кримські “борці з екстремізмом” самі є найпершими екстремістами та мають бути притягнуті до відповідальності за дестабілізацію мирного стану у краї.

Голос Таврії


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини