MENU

З Кремля надійшло замовлення на федералізацію - Кириленко

2003 2

З Кремля надійшло замовлення на федералізацію. П'ята колона відразу кинулася його виконувати. Але щоб абсолютно штучна ідея федералізації  отримала якесь підживлення потрібен антураж, потрібна «картинка».

І ось вже колючим дротом обносять адміністрації на Сході, у Луганську і Донецьку на патрулювання виходять «данскіє казакі», а там, де такої екзотики немає, тітушок терміново оголошують «дружиннікамі» та випихають охороняти адміністрації. 

Для чого? Звісно для захисту від «бендеровцев», які наступають з київського Євромайдану. Дарма, що ці «бендеровци» прості люди з Донецька, Луганська, Харкова, Запоріжжя, яким урвався терпець і вони вийшли на Євромайдани у СВОЇХ містах боротися за нормальне життя своїх дітей. У планах Кремля і тутешньої п'ятої  колони розкол України і нова демаркаційна лінія. Для них бажано –  хоча б по Дніпру. І два «гетьмани» – правобережний і лівобережний. Як перший етап. А потім знищення нашого Державного суверенітету як етап другий і остаточний.

Передовиці російських газет і слова наближених до Путіна коментаторів про «Україну як штучну державу» є прямим підтвердженням мого занепокоєння. 

Тому в їхніх планах – громадянська війна для українців. Жорстока. Брат на брата. І після того федералізація як перша мітка вже на своїй «відвойованій» території. Над якою Київ матиме лише номінальний контроль, а всі ключові рішення потрібно буде узгоджувати у Москві.

Відтак «федералізація», яку почали проштовхувати місцеві кремлівські пропагандисти справжньою метою має не уникнення розколу України, а створення умов для успішного проведення його першого етапу.

Кому це вигідно? Точно не опозиції і не Євромайдану. Вигідно силам не дружнім і відверто ворожим. Які за 22 роки так і не змирилися з існуванням Незалежної України.

Що мусить зробити опозиція? Будь-що не допустити цього сценарію, розуміючи, що і на нас покладено свою частину відповідальності. Напругу між областями і регіонами слід знімати, усвідомлюючи, що якраз така напруга інспірується ззовні і розпалюється людьми від влади, які працюють проти свого народу.

У боротьбі між владою і народом народ неодмінно переможе. У боротьбі людей один проти одного – яку нам так хочуть накинути влада та зовнішні сили – переможців не буде. Це просто потрібно розуміти.

Тому я переконаний, що нашим завданням є не тільки перемогти режим Януковича і змінити країну, але і зберегти цю країну як таку. Уникнувши розколу і федералізації. 

В'ячеслав КИРИЛЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини