MENU

Волинська міліція викликала на допит одночасно більше 100 людей

396 0

Останнім часом керівництво волинської міліції закатало себе нижче плінтуса. Ясно, що співає під дудку місцевого осередку ПР, але ж розум треба мати.

Ну от дивіться, нібито декілька днів тому матері однієї з депутаток Волиньради від ПР погрожували невідомі. Вона написала відповідну заяву. Так от, реакція МВС просто феєрична - на допити викликано БІЛЬШЕ СТА політичних та громадських активістів. При чому це всі лідери партій, Автомайдану, молодіжних організацій, представники Громадського сектору, Асоціації фермерів, футбольні ультрас, окремі журналісти та медійники.

Ну добре, так, а що Ви мудаки в погонах хотіли добитися? Налякати активних представників громади? Зробити контрудар у відповідь, так як ми активно приїжджаємо до приватних осель регіоналів і переконуємо їх вийти з злочинного угрупування ПР? 

Якщо так, то Ви добилися абсолютно протилежного, волиняни дізналися, що по надуманому факту переслідуються більше ста достойних людей, які мають свою позицію і борються за неї. 

Всі ці люди отримали черговий сигнал, що спинятися не можна, що треба продовжувати спільну боротьбу проти режиму ідіота.

Більше того, всі хто сьогодні вийшли на акцію відчули себе єдиним цілим, певною спільнотою, яка вже більше 70 днів бореться за краще майбутнє своєї держави. 

Далі буде)

Ігор ГУЗЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини