MENU

За що дружині генпрокурора Пшонки дали державні нагороди?

1767 2

Нещодавно Віктор Янукович нагородив Ольгу Пшонку орденом княгині Ольги.

Я зацікавився, за що така честь дружині генерального прокурора? І отримав подання Донецької обладміністрації Януковичу, де сказано, що Пшонку нагороджено «за пошук нових форм господарювання».

 

На жаль, у поданні не уточнено, чи часом не Ольга Пшонка винайшла компанію eBay – або якусь іншу «нову форму господарювання», яка заслуговує такої престижної відзнаки.

Але Ольга Пшонка є не тільки дружиною генпрокурора Віктора Пшонки, але і матір'ю депутата від Партії регіонів Артема Пшонки.

Відповідно, якщо Ольга Пшонка (на фото – ліворуч) має подвійну ступінь спорідненості з представниками влади, то і нагороди має бути щонайменше дві.

 

 

Отже, окрім ордену княгині Ольги, Пшонку представлено до почесної грамоти Верховної Ради.

У поданні Донецької обласної ради нічого не сказано про «пошук нових форм господарювання» Ольгою Пшонкою. Очевидно, зрозуміли, що це не вона була тією людиною, яка вигадала електронну комерцію або платіжну систему PayPal.

В документі донецькі депутати просять старших колег з парламенту дати Пшонці грамоту просто «за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток економічного потенціалу Донецької області».

 

 

Тобто раніше я думав, що це Ахметов, або Тарута, або Звягільський і сотні тисяч їх робітників зробили «вагомий особистий внесок у розвиток економічного потенціалу Донецької області». Але тепер я знаю, що це заслуга Ольги Пшонки.

Ну а найбільше в поданні Пшонки до нагороди радує ще одна фраза – «додаток: копії нагород на 12 (!) аркушах».

Цікаво, гроші вони люблять так само сильно, як і ордени з медалями?

Сергій ЛЕЩЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини