MENU

Запис розмови Нуланд і Пайетта - це запрошення Путіним Януковича до Сочі

804 0

Я так розумію, запис розмови посла Пайєтта і заступника держсекретаря Нуланд – це запрошення Януковичу від Путіна до розмови в Сочі. Я не дуже вірю, що це записали українські спецслужби – але вірю, що це зробило ФСБ. Як наслідок, тепер весь демократичний світ буде обговорювати слово fuck, плескати в долоні від розпачу, закатувати очі та засуджувати Нуланд, а Путін буде гіпнотизувати Януковича, що він став жертвою змови західних спецслужб, слова Глазьева – це не маячня хворого на голову, а тому час починати російський сценарій.

Захід став черговою жертвою власного «чистоплюйства». Весь Київ заповнений агентами ФСБ, в МВС працюють консультанти з Москви, міліції передається російська зброя, адміністрацію президента очолюють люди Кремля, на Сході України формується п’ята колона.

А в цей час Пайєтт і Нуланд обговорюють – ні, не ракетний удар «Томагавком» по «Межигір’ю», не постачання зброї повстанцям, і навіть не фінансування опозиції. Вони обговорюють… залучення посередника від ООН. What the fuck?

Сергій ЛЕЩЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини