MENU

У Запоріжжі за штурм облдержадміністрації арештували офіцера

484 0

Анатолій Шевченко делегат надзвичайного з’їзду СОУ (13.12.2014 — Євромайдан)

 

У Запоріжжі арештували заступника Голови Запорізьської організації Спілки офіцерів України, капітана запасу МВС Анатолія Шевченка. Про це повідомив голова ВГО «Спілка офіцерів України», народний депутат 2-го скликання, капітан 1-го ранку Євген Лупаков.

 

Текст наступного змісту з'явився від Лупакова на блозі Спілки офіцерів:

 

«Шановні друзі!


Вчора, 05 січня 2014р., з подачі Запорізького прокурора Кирилюка Олександра Володимировича, слідчий Запорізьського обласного управління МВС підполковник Зайко Ілля Валерійович, викликавши на допит в якості свідка, заарештував без будь-яких підстав і доказів та етапував до Ордженікідзевського райсуду заступника Голови Запорізьської організації Спілки офіцерів України, багаторічного борця з наркоманією в лавах міліції в Запорізьській області, капітана запасу МВС Шевченка Анатолія Вікторовича, сфабрикувавши вдруге справу і звинувативши його в нападі на Запорізьську ОДА 26 січня 2014 р. Наявна у Шевченка Анатолія Вікторовича відеоінформація підтверджує його невиновність, але прокуратурою і слідством до уваги не приймається.


Суддя Ордженікідзевського райсуду Калюжна, за дивним збігом обставин і суддівського «комп'ютера», вдруге буде сьогодні судити нашого побратима.


Аналізуючи рівень фабрикантів цієї справи, можна стверджувати, що недопосаджені Шевченком кришовики наркоторгівців знайшли можливість таким чином розправитися з одним з небагатьох чесних міліціонерів в сучасній Україні.


Прошу чесних юристів та представників ЗМІ в Запоріжжі та по всій Україні оприлюднити цю інформацію і надати юридичну допомогу нашому побратиму.»

uoun


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини