MENU

Чим займається Макеєнко? Вулиці перетворились на скло, падають десятки людей

428 2

 

 

На мою думку, сьогодні було перше випробування новопризначеного голови КМДА В.Макеєнка на ведення господарства в Києві. Після того як пішов дощ і понизилась температура, вулиці Києва перетворилися на суцільне скло. Особливо, ожеледиця відчувається на пішохідних доріжках і біля метро, насамперед, там де покладена плитка та бруківка. Але ніяких працівників комунальних служб, які мали б посипати доріжки спецзасобами, не видно. Центральна вулиця Червоноармійська, яка вкрита бруківкою, наразі, перетворилась на суцільну ковзанку, але жодних ознак про те, що міські служби попіклувалися про мешканців і, хоча б, посипали б утворену «ковзанку» піском немає. Що вже казати про спальні райони… 


Лише на моїх очах, за пів години біля метро впало більше 10 людей. Особисто допоміг піднятися двом жінкам літнього віку, які сказали що «нічого дивного, все як завжди, тільки прізвище в голови КМДА інше».


Не хочу нарікати, але здається, що сьогодні буде багато звернень до столичних травмпунктів. Пропоную всім, хто постраждав звертатись до суду з позовом до Київської міської держадміністрації.

Микола ДАНЕВИЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини