MENU

Активісти помстяться за кожного в'язня

1606 0

Окупаційна більшість у Верховній раді України в декілька разів збільшила фінансування репресивного апарату а саме МВС, СБУ, прокуратури та судів і в той же час в 70 разів зменшила видатки на лікування онкохворих дітей.

Окупаційний Кабінет міністрів збільшив видатки на МВС заради збільшення в шість разів кількісного складу спецпідрозділу «Беркут» і в той же час значно скорочено фінансування оздоровлення «чорнобильців» та інших пільгових категорій населення.

Окупанти у Васильківській міській раді не зважаючи на недостатнє фінансування харчування дітей в дитсадках міста планують виділити з міського бюджету більше ніж півтора мільйона гривен на фінзабезпечення охорони громадського органами МВС порядку у Василькові. Сесія Васильківської міської ради відбудеться о 10. 00 14 лютого в малому залі Васильківського міського будинку культури. На жаль, на цій сесії небудуть присутні і не зможуть сказати свого вагомого слова проти оббирання дітей на користь шакалів режиму увязненні за сфальшованою СБУ кримінально справою Васильківських псевдотерористів депутати-націоналісти Ігор Мосійчук та Сергій Бевз. За них говоритимуть побратими з ПРАВОГО СЕКТОРУ чиї аргументи незаперечні!

Ігор МОСІЙЧУК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини