MENU

«Найбільший наш ворог - це паніка і зневіра», - Шкіряк

280 0

Тут у багатьох «все меньше і меньше оптимізму»)... Ну я це чую вже майже два місяця. І кожного разу ми читаємо слізні оди про те, що «вже ніхто на Віче не прийде, що, блін, вже скоро капець нам усім і що нічого тут робити, бо хтось когось вічно зливає»... А тим часом, Майдан стоїть і показує свою силу, а кількість бійців Самооборони постійно збільшується, а люди приходять і щоденно підтримують патріотів на барикадах. Легко бути інет-порадником, чи не так? 

Я б радив усім цим «писакам», коли намагаються сіяти розпач, окрім як пи*діти у ФБ, сказати, що ж їм потрібно? Штурм? Зброя? Кривава бійня?... Це теж позиція і я її приймаю. І не сумнівайтеся, ті хто на Майдані завжди готові до найгіршого. Щоправда, коли хтось про це говорить повинен усвідомлювати відповідальність і реальність входження в такий сценарій.

От тільки цікаво те, що ті хто роздмухує такі настрої, вмирати під кулі точно не підуть, сидітимуть вдома як щурі по норах. На барикадах будуть інші... Це я до того, що я теж людина і маю свою думку. І мені теж не все подобається, я б багато речей робив інакше, але...

Я точно знаю одне. Найбільший наш ворог - це паніка і зневіра. Найбільший наш союзник - це єдність, віра і впевненність в нашій перемозі. Отже, давайте без песимізму. Будемо разом - переможемо!

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини