MENU

Новини "Інтера" – концентрат найнахабнішої провладної брехні

1740 0

 

Новини телеканалу «Інтер» зараз являють собою концентрат найнахабнішої провладної брехні, а політичне ток-шоу на цьому каналі закрили, щоб не допустити жодних неконтрольованих виявів опозиційної думки. Це факт.

Але, перш ніж казати, що цей канал зомбує свою совкову пенсіонерську аудиторію, треба згадати, як воно було в останні роки: 

* * *
2012 – новини провладні, опозиції в них майже нема. Ток-шоу – «Велика політика» з Кисельовим, переважно розмови з Азаровим та його товаришами у стилі «чего изволите», опозицію кличуть зрідка.

Кінець 2012 – початок 2013 (відлига Хорошковського) – новини абсолютно нормальні, показують усіх і все. Ток-шоу – «Справедливість із Безулик, повноцінні дискусії, добір героїв за демократичним паритетним принципом. 

Весна-літо 2013 (канал купили Фірташ і Льовочкін) – новини помірно провладні. Показують усіх, але Тимошенко неохоче. В «Подробностях недели» Кисельов фонтанує ненавистю до Путіна, ток-шоу – «Шустер live», куди пускають майже всіх.

Осінь 2013 (європропаганда) – новини помірно провладні, прославляють ЄС і посилено ганять Кремль. Ток-шоу – «Шустер live», куди пускають майже всіх. 

Листопад-грудень 2013 (відлига Льовочкіна) – новини і тижневик нормально висвітлюють Євромайдан, до Шустера пускають майже всіх. 

З січня 2014 (люди Льовочкіна пішли) – новини фонтанують ненавистю і брехнею про Майдан, у «Подробностях недели» за лаври сучасного Піховшека змагається Данилевич, Шустера закривають, щоб не пускати опозицію. 

* * *
Того, що в дужках, віддані глядачі «Інтера», особливо пенсіонери, не знають. Для них це все той самий канал, якому вони вірять як газеті правда. А тепер уявіть, що за цей час сталося з їхньою картиною світу. Мені їх шкода.

 

Оtar Dovzhenko

 

З коментарів:

 

Mariana Karapinka: я ще досі не можу повірити, що можна так брехати... зрозуміло тиск, кредити, малі діти, але так вплавлятися у брехні і лукавстві - це вже за межею.

 

Natalya Ligacheva: Проблема в том, что у зрителей - плохая память, а ИХ зритель, именно ИХ - просто все принимает за чистую монету:). Скажем, по той же евроинтеграции: Янек же все пояснил: плохие чиновники плохо подготовили документы, а когда он лично разобрался ,пришлось срочно давить на тормоза... ну и так далее... Сужу по своим знакомым с востока: те, кому регулярно отправляю вменяемую прессу и кто смотрит 5-ый канал - все ок, проблема только в том щас, что нету нормальных журналов же теперь, Фокус да Краина остались. А вот те ,кто регулярно моих посылок не получают, периодически звонят и спрашивают, как вы там, не страшно? наркоманы там ,на Майдане, и зачем это все? а на кого же менять: шило на мыло? а кто ж заплатит за все эти разрушения на Грушевского, это ж из бюджета будут брать, наши деньги то есть... ну и так далее... то есть пропаганда находит своих жертв.

 

Юрій Скобленко: Данилевич - це українська Катя Андрєєва. Він копіює її в усьому: міміка, жести, інтонації і... відсутність смислів у монологах. Я думав, що в Україні такі вже всі вимерли, а воно ні...

 

Maksym Kolyba: якби був один тільки канал «інтер», то це б дуже-дуже нагадувало «1984». сьогодні воюємо з Євразією, завтра - з Остазією. інша завжди є союзником. все, що каже партія - правда. вони тільки одного не зрозуміли: Україна - не Океанія, яник - не Великий Брат, і взагалі все не те...

 

Катерина Кириченко: Ну ты хватил «ноябрь-декабрь 2013...», там три дня были объективные новости, потом начались манипуляции и замачивание тем санкций и тд, а чисел с 10 декабря в полный рост майдан показывали словно идиотов.

 

Ольга Лень: Просто на Інтері менеджмент Фірташа нарешті залишився наодинці з телеефіром і тепер не стримує своі природні нахили. І те, що Фірташ тримає саме цей менеджмент свідчить про дійсні настроі іх господаря. Коли будете розмірковувати про його можливі політичні кроки, то варто тримати це в пам'яті. Загалом, в структурах Фірташа персонал русофільський і украінофобський переважає. Бо це шефу симпатично.

 

Denys Bigus: Аудитория - фигня. При покрытии и раскрученности Интера аудитория у него будет даже если там круглосуточно кулинарные мультики запустить. Как у журналистов позвоночники не ломаются, вот вопрос.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини