MENU

Місце, де розглядатиметься скарга Тимошенко щодо тюремників, змінено

469 1

Місце проведення судового засідання щодо скарги Юлії Тимошенко на дії тюремників, які незаконно та безпідставно позбавляють її права на пом‘якшення умов перебування у Качанівській колонії, змінили.

 

Як повідомив захисник Юлії Тимошенко Олександр Плахотнюк, судове засідання відбудеться у приміщенні суду. 

 

«Сьогодні, під час ознайомлення з матеріалами справи мені повідомили про те, що суд змінив рішення щодо проведення судового засідання у лікарні «Укрзалізниці» та проводитиме його як і належить – у приміщенні суду», - наголосив Олександр  Плахотнюк.

 

Нагадаємо, що у вівторок, 11 лютого, о 10.30, у приміщені  Комінтернівського районного суду Харкова відбудеться судове засідання щодо скарги Юлії Тимошенко та її захисту  на незаконну та безпідставну відмову комісії Державної пенітенціарної служби пом‘якшити умови її перебування у Качанівській колонії у зв‘язку з відбуттям третини терміну  покарання.

 

Судове засідання відбудеться за адресою: м. Харків, пров. Брянський, 5. Справу слухатиме суддя  Юр‘єва Антоніна Миколаївна. 

 

Нагадаємо, що раніше засідання щодо розгляду скарги Юлії Тимошенко було призначене на 11 лютого у приміщенні лікарні. Політична сила «Батьківщина» тоді заявила, що таким чином влада починає «обкатку» нової технології беззаконних судилищ.

 

«Проведення судів у такий спосіб не передбачено ані старим, ані новим, »прогресивним« Кримінально-процесуальним кодексом України. Це не що інше, як нове коло політичних репресій. У той час, як весь світ закликає українську владу припинити політично мотивовані переслідування, Янукович навпаки розкручує маховик знищення політичних опонентів», - наголосили в «Батьківщині».

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини