MENU

Остання заява Партії регонів - колективний портрет самих себе

1288 0

Резолюція Європарламенту попала в яблучко. І не в одне - одразу в обидва.

Зверніть увагу на останню офіційну заяву ПР. Судячи с усього, текст, який видала на гора партійна прес-служба регіоналів - це колективна творчість, яку Янукович занотував зі слів свого «старшого» в Сочі.

Прочитав і думаю: за стилем - ранній Царьов чи блондинистий Колесніченко. За змістом - пізній Медведчук із Кісельовим.

Фізрука Чечетова в цій заяві бачу в кожному слові. Австрійського пенсіонера Азарова через одне. Єфремов з Олійником визирають чи не в кожному реченні. А вуха путінського Глазьєва стирчать в кожному другому прикметнику.

Навіть Симоненком з деяких абзаців тхне (там де про Лівію і «міровой імперіалізм»).

Це ж треба примудритися створити такий колективний портрет самих себе!

«Майданірующій прохіндей» (Парубій), «вєчє-інфекція» (це ми з вами), «одемократізірованная Лівія» (з ностальгією і співчуттям до Каддафі), «подопєчниє» международного сообщества" (тут, автор, напевно, задумував ледь помітну, але їдку іронію в бік Держдепу, але сказати про це побоявся, бо ж американську візу анулюють). 

А чого лише варті пасажі у дусі доби пізнього маразматичного Брежнєва: «гражданє требуют», «гражданє задаюцца вопросом», «гражданє крайнє возмущєни».

Довжелезний, щільно пересипаний радянським порохном та незграбним несмаком, з душком холодної війни текст!

Можна було б не зважати, але кілька моментів варті уваги:

Перше. «Консенсусно-компромісний» Янукович, який закликає Раду Європи до співпраці та допомоги в розслідуванні порушення прав людини, відтепер - блеф, брехня, блюзнірство. Неможливо однією півкулею мозку прагнути виходу з кризи, простягаючи руку Раді Європи, а другою звинувачувати ту ж Європу в підтримці демократії в Україні. Обзивати Європарламент провокаторами та намагатися будь-що вмостити яструбів, які влаштували криваве побоїще мирних громадян, на найвищі посади в Уряді та Радбезі.

Друге. Не існує Януковича-миротворця та державника. Слідчо-прокурорсько-суддівська опричнина вже навіть не імітує правосуддя, а автоматом штампує замовлення під копірку. Очевидно, що ніхто на Банковій не відмовлявся і не збирається відмовлятися від силового варіанту зачистки «пропахшей гарью мусорной свалкі» (це знову про нас із вами). Ніхто не збирається відмовлятися від подальших репресій та узурпованої влади.

Тож головний етап боротьби попереду!

Андрій ПИШНИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини