MENU

Зауваження фахівця до "інтерпретатора соціології"

248 0

Буду формувати свій "гівняний список" видань, які свідомо перекручують дані соціологічних досліджень.

Сьогодні натрапила на газету "Взгляд", матеріал Андрія Кислова "Составлен "портрет митингующего": безработный с Западной Украины", від 10.02.

Написано, начебто, на матеріалах нашого дослідження Майдану. Але ж інтерпретації! 

Чи можна сказати, що коли 13% безробітних на Майдані, а решта – підприємці (17%), спеціалісти (понад 20%) та інші, цілком зайняті люди, то "типовий портрет" – це безробітний? 

Далі: "Скорее всего, у него высшее образование, но реализовать себя он пока не смог: трудится специалистом в какой-либо небольшой компании"???? Ну й звідки це – "міг себе реалізувати чи ні"? Усе це домисли, але подано так, начебто результати дослідження. 

Далі: "особого пиетета к политсилам не испытывает, а в Киев приехал за свои "кровные", так же планирует уехать – правда, когда именно, пока не знает: ждет инициативы политиков (сам проявлять ее не готов)".

Брехня на брехні. Насправді "когда планирует уехать" знає – коли виконають усі вимоги, і 85% "готові стояти скільки треба", а не "ждет инициативы политиков". 

І ще – "висновок": "Судя по соцопросу, проведенному социологическим фондом "Демократические инициативы", Майдан начинает терять поддержку киевлян".  

З якого дива? Про це взагалі не йшлося!!!! 

Хтось знає, чия ригалівка цей "Взгляд"? І хто такий цей "інтерпретатор соціології" Андрій Кислов?

Ірина БЕКЕШКІНА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини