MENU

Янукович не розуміє, що нинішня реальність не передбачає боротьбу за посади - Яценюк

588 0

Якщо зараз люди не побачать, що в країні пішли реальні зміни, то це тільки загострить і так вкрай складну ситуацію в Україні. І ці зміни мають бути не просто перестановкою людей в Кабінеті міністрів Віктором Януковичем. В цьому переконаний і про це заявив на 5 каналі голова політради ВО «Батьківщина» Арсеній Яценюк.

«Якщо вони й далі хочуть проводити «пір посеред чуми», будь ласка, вони можуть збиратися і призначати будь-кого на свій «Тітанік». Якщо вони розуміють і усвідомлюють, що відбувається в країні, то перший крок, який повинна зробити ця влада - це піти на поступки мільйонам українцям, - зазначив він.

«Вони й так сьогодні несуть відповідальність за все. У них уже був уряд. Їхній уряд накрав стільки грошей, що кіпрські рахунки тріщать по швах. Якщо вони хочуть і далі загострювати ситуацію - хай ідуть цим шляхом» - не без сарказму сказав Яценюк.

Також він переконаний, що їх (Януковича, Азарова та решту з провладної вертикалі) погубила концентрація влади в їхніх руках.

«Жадоба до влади і до грошей - це те, чим вони живуть протягом останніх трьох років. І це витягнуло мільйони українців на Майдан. Несприйняття того, що не можна грабувати власну країну і не можна знущатися над власним народом через те, що ти отримав кабінет президента чи прем'єр-міністра», - зазначив він. 

Насамкінець Яценюк висловився наступним чином:

«Пора вже Віктору Януковичу та іншим усвідомити, що вони перебувають зовсім в іншій реальності. І ця реальність зараз не передбачає боротьбу за посади, вона не передбачає зараз боротьбу за офіс прем'єр-міністра і хто більше вкраде. Вона зараз передбачає тільки одне: країна знаходиться на межі політичної і економічної кризи, якщо не зробити негайних, реальних кроків, по тому, щоб прибрати диктаруту в країні, і по тому, щоб реально вирішувати проблеми в Україні, Майдан не просто не розійдеться. Майдан зайде в кожну їхню хату».

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини