MENU

Бжезинський розповів, коли будуть миттєві санкції до української влади

1627 0

Українські парламентарі від опозиції провели зустрічі у Вашингтоні з американськими конгресменами та з представниками української громади. На цих зустрічах мова йшла про запровадження санкцій щодо українських посадовців, причетних до терору щодо мирних демонстрантів в Україні.

 

Про це на брифінгу у Штабі національного опору за підсумками візиту до США розповіли народні депутати Олег Медуниця та Володимир Шульга.

 

«Наша позиція була почута і сприйнята. Вчора конгрес США прийняв досить жорстку резолюцію і, до речі, ця резолюція була прийнята позапланово», - розповів Медуниця.

 

За його словами, особливу роль у підтримці демократії в Україні відіграє місцева українська громада.

 

«Американські українці закликали створити групу сприяння Україні в конгресі США. Якщо така група три тижні тому налічувала 10 конгресменів, то зараз їх 47», - сказав депутат.

Володимир Шульга повідомив, що американські політики застерегли українську владу від проведення силового сценарію.

 

«Під час зустрічі зі Збігнєвим Бжезинським, думка якого має величезний вплив на американський політикум, ми почули, що застосування сили проти мирних демонстрантів в Україні призведе до миттєвого запровадження проти представників української влади фінансових санкцій та санкцій іншого характеру», - розповів Шульга.

 

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини