MENU

FACK YOU! - як сказала б пані Нуланд...

398 0

Треба попросити Iryna Bekeshkina заміряти, який відсоток повстанців вийшов на Майдан боротися за повернення «Конституції в редакції 2004 року», а потім надавати по писку тим, хто заявляє зі сцени, що це вимога Майдану № 1.

Нагадую, що в усіх нормальних країнах права та свободи людини, проти брутального порушення яких і бореться Майдан, захищають суди. Саме суди, що давно перетворилися в Україні з органів правосуддя на частину репресивного апарату, роблять з жертв «Буркуту» масовиків-заворушників (від 8 до 15 років позбавлення волі), саме суди змінили за одну ніч таку милу серцю опозиціонерів конституцію, саме суди свавільно позбавляють мандатів народних депутатів, саме суди хоронять позови до правоохоронних органів замість карати злочинців в погонах, саме... Хоча годі.

Панове, опозиціонери і інші члени якоїсь (в назвах вже остаточно заплутався) з майданних рад, давайте уважно вивчимо, хто обрав цих суддів на посади пожиттєво? ПАРЛАМЕНТ!

Після цього ви, які повдягали в суддівські мантії тисячі відвертих покидьків, моральних виродків та інтелектуальних дегенератів, хочете більше влади?!

FACK YOU! - як сказала б пані Нуланд...

Gennadiy DRUZENKO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини