MENU

Уряд, який не має сьогодні прем'єр-міністра, фактично є юридичним банкрутом - Турчинов

345 0

Попри всі провокації та намагання влади зірвати зустріч представників опозиці з Юлією Тимошенко, зустріч усе ж таки відбулася. Про це під час прес-конференції розповів керівник Центрального штабу партії «Батьківщина» Олександр Турчинов

«Під час чотиригодинної зустрічі ми обговорили всі поточні питання, які стосувалися партії, - зазначив він, - і, головне, питання, які пов'язані з розвитком країни навколо Майдану, навколо протистояння між народом і владою, між українцями і злочинцями».

Головним підсумком зустріч Турчинов назвав вихід на спільний план, який передбачає тактичні та стратегічні засади, організація яких, «безумовно призведе до перемоги українського народу над тим режимом, що сьогодні фактично знищує країну». 

Він нагадав, що небезпека нині полягає в тому, що саме чинний уряд і чинний президент призвели не тільки до страшної соціальної кризи, але привели країну до страшної економічної кризи. І ця криза розповсюджується фактично вже в щоденному режимі, і яка веде до прямого банкрутства країни.

«Уряд, який не має сьогодні прем'єр-міністра, фактично вже є юридичним банкрутом, не здатний функціонувати без запозичень для того, щоб віддавати інші запозичення», - зазначив Турчинов.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини