MENU

Євромайданівців і далі садять по тюрмах. ФОТО

641 0

Суд по обранню для мене запобіжного заходу перенесли на понеділок

Сьогодні в мене о 16:00 мав відбутися Суд по обранню запобіжного заходу у кримінальній справі, яку відкрили через проведення акції економічного бойкоту «Бізнес на Крові». У зв'язку з тим, що на судове засідання не з'явилися ні прокурор ні слідчий судове засідання перенесли на понеділок на 17:00.

Чому не прибули слідчий і прокурор?

Думаю лише тому, що сьогодні їм не було що робити в суді, оскільки звинувачення явно безпідставні, а міра запобіжного заходу, котру вони просили у суду дозволяла би мені і надалі займатися громадською діяльністю.

У клопотанні, з котрим я сьогодні знайомилась, проскакує ще одне відкрите кримінальне провадження, котре скоріш за все мені будуть шити – про трафарет з цяткою на лобі. Також з власних джерел маю інформацію, що по відношенню до мене готується ще одна справа. Думаю до понеділка до 17:00 в них буде достатньо часу, щоб краще підготуватися, вручити мені ще кілька підозр і вимагати у суді більш жорсткого запобіжного заходу – СІЗО.

Сподіватимусь на краще, але готуємося до гіршого! Тому запрошую всіх в понеділок на 17:00 до приміщення Луцького міськрайонного суду – м. Луцьк, вул. Л.Українки, 24!

Слава Нації!

Майя МОСКВИЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини