MENU

Завдання Ради – скасування повноважень президента - Яценюк. ВІДЕО

483 1
Скасування диктаторських повноважень президента – це завдання парламенту наступного тижня. Якщо протягом тижня в стінах парламенту ми не побачимо результату – конфлікт буде вирішуватися вже не в Раді, а на вулиці. Про це заявив журналістам голова Політради ВО «Батьківщина» та фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк у суботу, 15 лютого, по завершенні вшанування пам’яті воїнів-афганців, передає УНН з посиланням на прес-службу «Батківщини».

Арсеній Яценюк підкреслив, що наступного тижня в парламенті повинна бути проголосована постанова, яка відновлює редакцію Конституції 2004 року: «Чинний президент користується повноваженнями, які йому ніхто ніколи не давав, на які він ніколи не обирався українським народом».
«У нас є юридична і політична база, тому затягування часу з боку влади означає, що вони не готові не те що до будь-якого діалогу, вони не готові почути український народ, який вимагає нової влади, нової Конституції, нового президента», - наголосив він.
За словами Арсенія Яценюка, «якщо протягом наступного тижня в стінах парламенту ми не побачимо результату, це означає тільки одне – що влада йде на загострення та ескалацію ситуації»: «І тоді цей конфлікт буде вирішуватися вже не в парламенті, а на вулиці».
«Люди вимагають дій від провладної більшості, яка своїми голосуваннями фактично утримує незаконний диктаторський режим», - додав він.
«Скасування диктаторських повноважень – це завдання парламенту наступного тижня», - підкреслив він.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини