MENU

Опозиція блокує трибуну парламента. «Регіонали» деморалізовані і чекають команди Януковича

1379 0

 

Через відмову спікера Верховної Ради Володимира Рибака реєструвати постанови про повернення до Конституції-2004, опозиційні депутати продовжують блокувати трибуну парламента. Про це повідомляє депутат Микола Княжицький.

 

«Блокуємо Раду, бо Рибак не реєструє опозиційні постанови. Наших людей навколо Ради більше 50 тисяч. Море тітушок і міліції теж. Біля Ради працює три групи провокаторів з Росії, але це вже нікого не дивує і не лякає», - пише він на Фейсбуці.

 

«Депутати-«регіонали» деморалізовані, чекають на команду Януковича», - сказав він у коментарі телеканалу Espresso.tv. За його словами, Янукович не з'являвся в Раді.

 

Нагадаємо, що сьогодні, 18 лютого, Опозиція буде наполягати в Верховній Раді на тому, щоб на порядок денний поставили постанову парламенту про відновлення редакції Конституції 2004 року.

Виступаючи на Народному Віче учора, 16 лютого, голова політради Арсеній Яценюк заявив, що «у вівторок парламент повинен поставити на голосування просту і зрозумілу постанову про відновлення редакції Конституції 2004 року, так як ніхто в Україні її не змінював – ні парламент, ні, найважливіше, український народ».

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини