MENU

Дні занепаду, або відродження Європейського Союзу?

459 0

Брати європейці. Це крик відчаю рядового активіста Майдану, учасника кривавих подій у серці України - Києві. 

Європейський Союз не бачив ще маніфестацій такого масштабу,які були спрямовані на підтримку входження країни до ЄС. Маніфестації за ЄС відбуваються в Україні, В той час, коли в самому ЄС не раз відбувалися акції за вихід з ЄС. 

Прості європейці слідкують за подіями в Києві. Вони теж, як і українці задають собі питання, чому ж єврочиновники допомагають українцям тільки на словах, а не на діях. У них виникають питання, що можливо ЄС створений не для забезпечення світлого майбутнього європейським націям, а для використання країн у геополітичних ігрищах? Принаймні у нас, в українців починає складатися саме таке враження.

Насправді від подальших дій єврочинвників залежить доля не тільки України, але й всього Європейського Союзу! Що подумають прості європейці, коли побачать, що чиновники полишили європейську Україну на поталу азійській деспотії імперського Кремля та Путіну? Вони подумають, що в разі кулуарних геополітичних домовленостей і їх країну може очікувати подібне. Якщо ЄС здасть Україну, це стане моральним дефолтом Європи. І гріш-ціна тоді європейським цінностям, демократії і всій європейській дипломатії.

Тому персональні санкції проти опори кривавого режиму Януковича - олігархів, їх сімей, дітей, які вчаться саме в ЄС, а чомусь не в Москві, проти депутатів та міністрів, відповідальних за смерті десятків людей - це шлях, який не тільки зупинить кровопролиття в Україні, але й врятує та відродить ЄС!

З надією на нашу спільну перемогу, активіст Євромайдану Олександр Аронець.

Олександр АРОНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини