MENU

Куди тікатимуть регіонали: палац соратника Януковича в Іспанії

2146 4

Ігор Шаров – депутат від Партії регіонів, який слухняно голосував за запровадження диктатури та згортання євроінтеграції.

А в четвер Шаров не прийшов на позачергову сесію парламенту та не проголосував за Постанову «Про засудження застосування насильства, що призвело до загибелі мирних громадян України».

Можливо, тому що Янукович є не просто лідером партії для Шарова – їх пов«язують давні дружні стосунки. В колі друзів Шаров любить похвалитися, що зустрічається з Януковичем в його кабінеті, обговорює полювання, і той його не випускає, навіть коли приходить прем»єр-міністр, бо «ти вийдеш – вони до мене всі повалять зі своїми проблемами».

Пропагуючи азійщину в Україні, регіонал обзавівся затишним місцем для втечі на узбережжі Іспанії.



Це – елітне місто Емпуріабрава неподалік від міста Жирона, точна адреса маєтку Шарова:

Carrer Requesens, 202, Empuriabrava, Spain.

В палаці площею 876 квадратних метрів мешкає син депутата від першого шлюбу Максим, а власноком нерухомості є сам Ігор Шаров та його дружина Вікторія Шарова. Ціну такого об"єкту місцевий ріелтор оцінив у 5 мільйонів євро.




При чому в реєстраційних документах вказано податковий номер Шарова в Іспанії N.I.E. X07929964R

За збоченою логікою Партії регіонів, яка звинувачувала Кличка, що з його грошей виплачують пенсії ветеранам Вермахта, можна сказати, що Шаров також утримує іспанських союзників фашистів.


Фотографії будинку Шарова для «Української правди» зробила активіст ЄвроМайдану в Іспанії Гала Королева.

«Підійшовши до будинку, ми побачили, що там йдуть будівельні роботи. Будинок омиває головний канал, що проходить через усю Empuriabrava. Агент з нерухомості розповів нам, що власником будинку є »один український сеньйор, який має купу бізнесу в Іспанії". Куплено було 3 будинки, один біля одного. Перший приблизно у 2003 році, потім кожних 2 роки він купував інші...Вони були розвалені, а на їх місці збудований один великий маєток. Один з найбільших в усій Empuriabrava...

«Підійшовши до будинку, ми почали говорити з хлопцями з Литви, які там працюють. Розповіли, що власник зараз знаходиться у Києві, а його син Максим проживає у будинку, слідкуючи за ним. Сказали, що вся підлога у будинку з білого мармуру, всередині все дуже цінне та гарне. Потім чоловік, побачивши машину, яка наближалася до будинку, швидко пішов працювати. Як потім виявилося, це був Максим, син пана регіонала...»

Дивіться також відео:

За іронією долі, Шаров подав документи на введення в експлуатацію свого палацу на узбережжі Середземного моря через три тижні після того, як його уряд скасував європейську інтеграцію України. Депутату не було підстав хвилюватися – адже його особиста євроінтеграція вже відбулася.

Окрім будинку на морському узбережжі, в Барселоні Шаров є власником квартири номер 4 за адресою Carrer de la Diputació, 249, Barcelona, Spain.

Площа помешкання 90 метрів плюс місце в паркінгу. Придбано нерухомість було 20 вересня 2011 року.


Цікаво, що в декларації про доходи Шарова за 2011 рік немає інформації ні про придбання ним цієї нерухомості в Іспанії, ні квартири такою площею, як у Барселоні, ні будинку за розміром, як в Емпуріабрава.

Після зміни влади, якщо брехня у декларації Шарова підтвердиться, це могло би стати підставою для оскарження його депутатства. А поки – цього вже достатньо, щоб вимагати в уряду Іспанії, на виконання оголошених ЄС санкцій, арешту нерухомості українського депутата, який зневажає права людини на батьківщині, солідаризуючись з кровопролиттям, але при цьому будує запасний аеродром в Європейському союзі.

Сергій ЛЕЩЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини