MENU

Залишилося лише прибрати опудало з посади президента - блогер

1368 1

Це не президент, а опудало. В день проголошеної жалоби, коли домовилися про перемир’я, сталася стрілянина і силовики, попри всі інструкції для таких випадків, почали цілеспрямовано вбивати неозброєних людей. В черговий раз стало очевидним, що Янукович говорить одне, а робить інше.

Зателефонуй своїм, дай розпорядження міліції, СБУ, щоби не стріляли й нікого не вбивали, тим паче, якщо домовилися про перемир’я і якщо ти розраховуєш на переговори. Але Янукович знову втратив шанс вийти з гідністю зі складної для нього ситуації.

Можна було би зрозуміти, якби стріляли міліціянти в повітря, для попередження, хоча би не з метою обов’язково вбити. Натомість, були задіяні снайпери, як на справжній війні. Що це, як не війна проти власного народу, проти всіх нас?

Втратили життя люди, які не тримали в руках зброї, нікому не загрожували і не були ніякими терористами чи бандитами. Серед них була навіть жінка-медсестра. Усім їм було ще жити й жити.

Снайпери стріляли на ураження, на вбивство, вбиті загинули переважно від пострілів у шию, серце або голову. Кому були потрібні ці жертви?

Відповідальність за вбивства лягає на Януковича й на керівництво силовиків. Вони ставили своєю метою залякати народ, але нічого не вийшло. Вони – злочинці. Наскільки всі вони, на чолі з Януковичем і Захарченком, аморальні типи, настільки ж злочинні їхні дії та накази.

І що змінилося після того? Янукович і Co не лише не досягли своєї мети, щоби залякати, а навпаки. Ще вчора внутрішні війська стали переходити на сторону активістів, чисельність останніх збільшилася в рази, вони стали активніше діяти по регіонах.

Янукович поводиться по-бандитськи, як бидло, у його діях помітні зеківські звички й спосіб світосприйняття. Йому помітно бракує необхідних якостей, щоби мати якусь повагу до себе. Жити на цьому світі, створювати всім безліч проблем, бути за це ненавидимим усіма, усім народом, навіть своїми ж прихильниками  – така його сумна доля, якій не позаздриш. Ті, хто колись голосували за нього, повинні визнати, що вони допустили велику помилку.

Останні трагічні події не лише виключають можливість перемовин, але й означають, що Янукович сам підписав собі вирок. На повістці дня – завдання прибрати це опудало з посади президента, чого вимагає пам'ять про загиблих і великий ризик нових жертв. Сподіваймося, що недовго залишилося чекати.

PAUL MAGOGAN


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини