MENU

ОБЕРЕЖНО! В міністри культури рветься «професійний нероба»

9724 0

Працівники Національного художнього музею виступили з колективним зверненням щодо можливої кандидатури на посаду міністра культури.


Публікуємо його і пропонуємо вам висловлюватися у коментарях з приводу ваших пропозицій на посаду очільника цього міністерства.

Пройшла інформація, що новим міністром культури збираються призначити такого собі пана Ліхового Ігоря Дмитровича. Ця людина - пристосуванець, причетний до скандалу в музеї Шевченка в Каневі, працював в НХМУ при в.о. директора Міроновій на посаді заступника, при цьому активно сприяючи Міроновій в тіньовому розподілі коштів і тиску на колектив, залякуванні колективу, дозволяв собі особисті образи; після зміни керівництва постійно перебував на «лікарняному», роблячи собі «липові» довідки, тобто фактично отримував зарплатню, будучи відсутнім на робочому місці (ще будучи міністром культури за часів Ющенка отримав прізвисько «Професійний нероба»).


Просимо усіх, хто може поширити цю інформацію і допомогти достукатися до депутатів, які, розуміємо, не сильно будуть перейматися цим питанням і на 200-річчя Тараса Григоровича призначать колишнього директора музею в Каневі, не зважаючи ні на думку професійної громадськості, ні на думку тих людей, які витримали страшний психологічний тиск і залякування, яке він чинив, пристосувавшись до ставлениці регіоналівського міністра Кулиняка Міронової, яка мало не знищила колектив Національного художнього музею України. Тоді, не зважаючи ні на що, громадськість нас підтримала, але то була локальна проблема. Ми змогли позбутися професійного нероби, який забалакував усе, що тільки міг, який ні краплі не зробив для музею і вдихнули вільно, коли він виніс свою коробку з папірцями, змогли почати конструктивно працювати. Тепер же Ліховий вирішив повернутися назад, до омріяної влади.

Громадський сектор Євромайдану


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини