MENU

В своєму Межигір’ї Янукович тримав навіть елітний питомник собак

3747 2

У той час, коли багато українців ледь зводили кінці з кінцями, Янукович розвивав елітний питомник собак. Його назва Victorious Crown Antaeus Kennel. Знаходився він, звичайно ж, у Межигір'ї. Хтось може сказати: що вкрав - собакам. 

А ось як описується елітний питомник на сайті:

Питомник Victorious Crown Antaeus находится в экологически чистом пригороде Киева. На его территории есть отдельное поле для выгула и игр, бассейн для собак, отдельная площадка для дрессировки, оснащенный спортзал. Для лечения животных создан ветеринарный комплекс, оснащенный самым современным оборудованием, поэтому все собаки находятся под наблюдением опытных ветеринаров.

Більше інфо та фото тут.

Якщо і цього буде замало, можете поцікавитися у Дмитрий Витов. Це один з тих, хто працював у Межигір'ї, бачив, на що президент витрачає «чесно зароблені». Ця людина могла б допомогти у журналістських розслідуваняхСергій Лещенко та Тетяна Чорновол. Але, напевно, елітні собаки ближчі до тіла, ніж інтереси країни...

Судячи зісписку друзів кінолога про елітний питомник Януковича також знали Volodymyr Makejenko Vladyslav Lukianov Vitalina Dzoz Oksana Kaletnyk Nataliya Korolevskaya Maksym Lutskyy Leonid Kozhara.

От цікаво: купити собаку Януковича - це щось на кштал ющенківського - стати кумом і зробити кар'єру/розшири бізнес?

Oleksii Bratushchak


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини