MENU

Кужель: Комітет Ради щодо підприємництва допоможе повернути бізнес, захоплений рейдерами

359 0

Комітет ВР щодо підприємництва від завтра почне збирати інформацію про те, у кого з громадян відбулося рейдерське захоплення бізнесу в період із 2010-го по 2014 рік

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявила сьогодні народний депутат від фракції ВО «Батьківщина» Олександра Кужель, передає Еспресо.TV. 

«Ми завтра оголосимо з нею (з Тетяною Чорновол. – Ред.) про початок акції. Надсилайте нам всю інформацію про те, у кого з 2010 року було рейдерське захоплення бізнесу. Незалежно від того, чи це було невелике кафе, заправка, кіоск, завод ювелірний. Людям давали день, три дні, аби переписати бізнес на інші імена. Хочу нагадати вислів Макіавеллі: »Я готовий пробачити смерть батька, але нікому не пробачу, якщо в мене забрали мою власність«», – зазначила вона.

«Я звертаюся до всіх українців: пишіть листи на комітет ВР щодо підприємництва, давайте таку інформацію. Ми будемо її збирати і передавати в антикорупційне бюро разом із люстраційним на питання повернення власності. Це дуже важливий початок», – сказала Кужель.

espreso.tv


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини