MENU

Співвласник «Криївки» підказав, що в першу чергу повинен зробити новий уряд

1174 1

Співвласник Холдингу емоцій “!ФЕСТ” Андрій Худо поділився думками про те, що повинен насамперед зробити новий уряд.

"На мою думку, якщо зробити один принциповий вольовий крок – убити корупцію, перестати красти з бюджету, то країна автоматично буде відновлюватись швидкими темпами, тому що внутрішні ресурси в неї є! 

Крім того, принциповим є забезпечення незалежної судової гілки, щоб громадяни розуміли, що у них є захист в країні! Повинно бути забезпечене безперечне право на недоторканність приватної власності та свободу слова. Це базис для демократичної країни! Також варто віддати більші повноваження місцевим громадам для управління в селах, містах, щоб громади самоорганізовувались! 

І останнє – варто спростити Податковий кодекс, щоб він був простий для бізнесу, логічний, і забезпечити право на вільне підприємництво! З такими чинниками наша країна може дуже динамічно прогресувати, а громадяни ставатимуть багатшими!"

Холдинг емоцій «!FEST» — мережа концептуальних авторських ресторанів та напрямків, заснована у Львові 2007 року. До холдингу входять такі ресторани: «Криївка», «Дім легенд», Львівська майстерня шоколаду «Антикризова кнайпа», «Мазох-café» та інші.

Перший відкритий заклад мережі «!ФЕСТ». Знаходиться у підвалі одного із будинків львівської площі Ринок. Концепція ресторану полягає у висвітленні подій часів ОУН—УПА. Заклад пабного типу із бандерівською музикою, оздоблений під справжню партизанську криївку, схрон. Кухня — українська, польова. Страви подають у військовому посуді. У ресторані є такі атракції, як тир та вільне користування зброєю. Традиція входу до закладу передбачає знання гасла, та перевірку чаркою медовухи.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини