MENU

Друзі у Франції та Японії. Не дозволяйте Януковичу ганьбити ваші нагороди

2086 1

Частина української території окуповано за зверненням негідника, який чотири роки носив титул «президента України».

Його лист із закликом до Путіна ввести війська в Україну був зачитаний на засіданні Ради безпеки ООН російським постпредом. Сам Янукович правдивість цього послання не поставив під сумнів.

Спочатку втопивши у крові власних громадян, а потім – спровокувавши військові дії на території України, Янукович поставив себе поза законом. Його прізвище має бути викреслене з української та світової історії.

У ході досліджень на території Межигір'я було знайдено спеціальну кімнату з нагородами Януковича.

Серед безлічі портретів, побрякушок, виданих псевдо-організаціями, а також золотих відзнак, вручених Януковичу підлабузниками-підлеглими з Конституційного суду або Вищої ради юстиції, я знайшов там дві державних нагороди країн «Великої сімки».

Перша – це Орден Почесного легіону. Найвища нагорода Франції.

Другий – це Орден Хризантеми. Найвища нагорода Японії.

Очевидно, престижні відзнаки потрапили до рук Януковича в ході офіційних візитів до цих країн. І отримав він їх не за якісь заслуги, а просто як додаток до титулу президента.

Було би корисно, якби українці в цих державах, журналісти, громадські організації у Франції та Японії ініціювали перед офіційним Парижем та Токіо відкликання нагород, вручених Януковичу.

Людина, яка спричинила смерть співгромадян та анексію частини території, має втратити навіть символічні титули. Тим більше Янукович вже заслужив на чорну мітку від Путіна – «Орден дружбы народов Российской Федерации».

Сергій ЛЕЩЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини