MENU

Поради майбутнім партизанам

1770 0

Для майбутніх партизан:


1.Нова українська влада не зацікавлена в озброюванні населення для захисту країни. Навпаки, МВС заклиає всіх здавати зброю. Тому зброю потрібно здобути самому, купити чи відібрати.


2. Всіх, хто захоче (всупереч наказам «зберігати спокій») чинити озброєний спротив, будуть називати провокаторами. Логіка та сама, що й на початку революції - потрібно здаватись, щоб не було жертв. В результаті все затягнулось на три місяці і жертв стало набагато більше, ніж могло б бути. Якщо ми зараз не почнемо відбивати Крим, доведеться покласти чималі сили для утримання фронту від Харкова до Одеси.


3. Потрібно вже зараз готувати бази та квартири для підпілля в Криму.


4. Партизанська війна в сучасному світі - це диверсії і маленькі вилазки. Не потрібно вивчати теорію керування бомбардувальником, ліпше навчитись робити всі необхідні засоби для диверсії власноручно, і навчитись поводитись з найбільш популярною зброєю: ПМ, АК, РПГ.


5. Камуфляж у місті має бути відповідним. Не потрібно одягатись в зелений американський камуфляж, обвішуватись сотнями розгрузок - вас буде видно за кілометр! Чорна куртка, сині джинси і кросівки. Так ви будете схожі на звичайного мирянина. Багато людей «спалились» і були заарештованц під час подій на Майдані із-за свого пафосного наряду в стилі «командос».

Dmytro Linko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини