MENU

Президент Янкелович. Історичне неподобство на чолі України

6045 2

Українці та весь світ сьогодні спостерігали другу появу після втечі «межигірського м'ясника».

Це історичне непорозуміння чотири роки правило найбільшою державою в Європі. Ще місяць тому його прізвище боялися називати вголос, він переслідував опозицію, давав команди шпигувати за журналістами «Української правди», а в приймальні вишукувалися черги з олігархів, що прагнули висловити свою повагу.

Сьогодні Янукович – це трагікомічний персонаж з минулого, який знищив понад сто українців, але виявився банальним боягузом, який втік разом зі співмешканкою, собачкою, кортежем вантажівок і двома гелікоптерами, щойно відчув небезпеку після виступу сотника Володі та зречення міліції.

Міф про всесильного Януковича рухнув за кілька годин. Навіть Каддафі на фоні Януковича виглядає героєм, який відстрілювався до кінця та загинув з пістолетом в руках.

У тому, що Янукович не підписав Угоду про асоціацію з Євросоюзом, є певна історична справедливість.

Якби він повернувся з Вільнюса із договором, то увійшов би в підручники як позитивний, хоч і «суперечливий» персонаж – замість того, щоб бути звідти витравленим назавжди та проклятим на покоління вперед.

Якби Янукович підписав угоду, він мав би високі шанси переобратися на другий термін та ще п'ять років грабувати цю територію – а про повернення вкраденого ніколи би не йшлося.

Якби Янукович підписав асоціацію, ми би ніколи не дізналися про неймовірні багатства вчорашнього «зека» та корумповане нутро подільників.

Сьогодні я опублікую відео виступу віце-президента США Джо Байдена перед U.S. Global Leadership Coalition. Ця промова датована ще серединою грудня 2013 року, коли Америка вмовляннями намагалася привести Януковича до тями.

Всередині – курйоз, що стався через неуважність Байдена. Але це лише зайвий раз підтверджує, що прізвище Януковича має бути назавжди викреслене з нашої історії. Байден назвав його «Янкеловичем».

 

 

«Я добре знаю президента України. Час, який я провів з ним на телефоні протягом двох місяців, вимірюється кількома годинами. Протягом моїх розмов з президентомЯнкеловичем я був дуже зрозумілий, що він має вибір – іти шляхом ізоляції або повернути Україну до європейського майбутнього...».

Янкелович. Він навіть не заслужив того, щоб його прізвище правильно вимовляли. А Байден не потурбувався про те, щоб запам'ятати його. Так він і залишиться в історії – дрібнотою, яка пустила власну країну під укіс через бажання вічно обкрадати очолюваний ним народ.

Сергій ЛЕЩЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини