MENU

У Генштабі досі працює свояк Лебедєва. Ймовірно через нього зливається інформація Януковичу

1364 1

Зі звернення Юлія Мамчура стало зрозуміло, що Генштаб не віддавав жодного розпорядження щодо дій командирів військових частин у Криму, пише на Фейсбуці Anna Babinets. Думаю, зокрема, і через цю людину. Це генерал-майор Олександр Шутов, він начальник Головного оперативного управління Генштабу. А ще - свояк донедавна міністра оборони Павла Лебедєва. Якийсь час севастопольська бізнес-вумен Альона Лебедєва мала прізвище Шутова. Ще кілька тижнів тому пан Шутов готувався воювати проти власного народу, виконуючи розпорядження родича. Що він може сказати героям у формі, які чекають від нього розпоряджень у Криму? Станом на вчора генерал-майор Шутов ходить на роботу та ухвалює важливі рішення Генштабу у майже воєнних умовах. Люстрацію все-таки треба почати з військових. Вже сьогодні.

Журналіст Артем Шевченко раніше також писав про Шутова:

Мав коротку зустріч із генерал-майором Олександром Шутовим, начальником Главного оперативного управління (ГОУ) Генштабу ЗСУ, внуком двічі Героя Радянського союзу, уславленого полководця Степана Шутова, чиїм іменем названі вулиці і Києва, і Москви. Мій попередній пост про доволі підозрілі в умовах військового часу його тісні зв"язки (у тому числі сімейні) із колишнім міністром оборони Лебедєвим набрав більше 700 перепостів та 225 лайків. Через що, власне, і відбулася ця зустріч. Її підсумок такий: начальник ГОУ ГШ ЗСУ запевняє, що на даний час його сімейні узи із Лебедєвим, жодним чином не впливають на його патріотизм і професіоналізм у прагненні дати відсіч російським агресорам. Хотілося би вірити. Я, власне, не звинувачував Шутова у зраді. Я просто вважаю, що у таких умовах військова контрозвідка, а вона у нас у складі СБУ, повинна найсуворішим чином доглядати за діями і контактами воєначальників, які приймають рішення.

Anna BabinetsArtem Shevchenko, молодець! Не бачила твій пост. Вже кілька військових звернули мою увагу на його персону за останній тиждень. Кажуть, вони йому не довіряють і думають, що він ділиться всіма планами з Лебедєвим, а той може тримати в курсі всього Януковича.

 

Коментарі користувачів Фейсбуку

Anton Batura: Нижний ряд, левая колодка - что за медалька?

 

Roman Gorainov: медалька за информацию )

 

Dima Gvardeec: адмирал командует сухопутными операциями...зять лебедева в генштабе..какой то дурной сон

 

Юра Макух: Ці совкові генерали не будуть боронити Україну, це очевидно. Вони памятають радянський союз, незалежність України для них порожній звук

 

Anna Babinets: хочу нагадати, що напередодні масових розстрілів на Майдані звільнився заступник начальника Генштабу Думанський та інші військові, які знають, що таке честь. Мовчки пересидіти та ще й для людини у погонах - ганьба. Він не має права бути у керівництві Генштабу у ці дні. Хай іде на пенсію пише мемуари як не здавав інтереси України. Але ще й у прокуратуру хай походить на допити.

 

Volodya Novostavsky: До речі, дуже дивна ситуація - офіцери силовики які написали рапорти бо не хотіли воювати з власним народом зараз безробітні (як капітан львівського «Беркуту» якого зазняли на відео), а всі «ащомимоглизробити» зараз «готові служити і виконувати завдання». Парадокс!

 

Олександр Левицький: Старый знакомец, всегда был за СССР и «Савецкую» Армию мочаливый распильщик бюджета. Короче говнюк!

 

Назар Волошин: Там ще є одна цікава персона - заступник начальника Генерального штабу генерал-лейтенант Хижий Володимир Миколайович. Поцікавтеся адже нещодавно його знову повернули до Генштабу...http://www.mil.gov.ua/index.php?part=command&lang=ua...

 

Michael Pukavskiy: Не кипешуйте раньше времени. Направляйте ваши действия адресно. Зачем формировать негативное мнение о человеке до того, как проверили информацию о нем? незнаю, ну обратитесь с запросом в Мин обороны. Пусть депутат Верховной рады сделает запрос. Конкретные действия нужны. А то начинает складываться мнение, что какие-то заказухи пошли. На фоне дерибана портфелей в КМУ могу предположить что везде щас начались подобные «люстрации». Поэтому прошу и предлагаю, до того как кого-то обвинять - соберите информацию, должны быть веские причины - иначе это просто заказуха или провокация.

 

 

Elena Zabirnyk: Могу сказать из опыта личного знакомства с г-ном Шутовым, еще тот ..... как-бы так сказать не так грубо. Это наш сосед сверху. На него постоянно пахали солдаты и однажды установили неправильно полотенцесушитель, который сорвало. Всю нашу квартиру послесвежего ремонта залило кипятком. Так они даже не спустились. Им солдаты ковры выносили сушить, а у нас 3 дня не было света, были мокрые кровати. Папа был в это время в другой стране, а мама с 3-мя детьми в непригодной для жилья квартире, без света и возможности приготовить еду элементарно. В итоге через суд, который пытался подкупить с него в течении нескольких лет снимали деньги с зарплаты. Не говорю уже о хамстве и грубости. Да и стены в доме у нас тонкие, много что мы слышали сверху. Увидела фото и пост и аж передернуло. Как человек он точно ничтожество!!!!

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини