MENU

Рубан: Якщо Україна підтвердить анексію АРК, Путін рухатиметься далі

830 1

Сьогодні для всієї України дуже важливою є підтримка українських громадян на території Криму. В цьому впевнений представник громадянської ініціативи «Третя Українська Республіка» Юрій Рубан.

За його словами, сьогодні Росія анексує Крим під гаслом, що всі українські громадяни, які живуть у АРК, висловилися за приєднання до РФ.

«Саме тому найближчим часом всіх громадян Криму будуть переводити у громадяни Росії. У цій ситуації дуже важливо підтримати тих жителів АРК, які залишаться українськими громадянами. Це важливо для всіх громадянам України», - зазначив Рубан.

Він переконаний, у разі, якщо Україна погодиться з тим, що в Криму немає українських громадян, то таким чином вона погоджується на російську анексію АРК.

«Якщо ж ми погоджуємося на анексію Криму, а такі настрої в українському суспільстві існують, це означає, що ми маємо погодитися з втратою Києва та решти міст. Адже метою Путіна є не Крим, а Київ. Росіяни будуть робити все, щоб у Криму не залишилося українських громадян, вони платитимуть великі зарплати і пенсії, спрощуватимуть процедуру оформлення земельних ділянок та власності тощо. А якщо виявиться, що у Криму всі здали українські паспорти, то як тоді обґрунтовувати свою претензію на АРК. За такого розвитку подій завтра Росія за калькою подій у Криму те ж саме зробить у Херсоні, післязавтра в Донецьку, а потім – у Києві. Тож якщо підтверджуємо анексію АРК, ми говоримо про те, що наші кордони не визначені і Путін стругатиме нас як поламаний олівець», - вважає представник «Третьої Української Республіки».

Саме тому, на його думку, підтримка громадян України на території АРК, скільки б вона не коштувала – це фундамент для того, щоб повернути півострів Україні.

«Зараз Україні разом з міжнародним співтовариством треба реалізовувати програму тиску на Росію, щоб змусити її відмовитися від анексії Криму. Це буде складно, але у цьому процесі важлива цілеспрямованість і послідовність», - підкреслив Рубан.

3republic.org.ua


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини