MENU

В магазинах Криму почали дурити пенсіонерів

2480 1

Паспорти і пенсії в Криму - два найажиотажніші питання для населення - станом на сьогодні. 

Паспорти видали чи завершують видавати тільки "еліті" (прасті господі) як-то держслужбовцям, ментам, фіскалам. Щоб вони стопудово були носіями громадянства РФ на окупованій землі. Всім іншим сказали чекати і не надокучати, бо черги, мовляв, аж до листопада (хоча вони ж офіційно кажуть про 22,5 тищ заяв).

При тому паралізовано надовго куплю-продаж нерухомості, зміну прописки, заповіти, обмін майном, накладено мораторій на приватизацію землі і нерухомості до хер знає когда. І при тому населення ще лякають, що хто буде без паспортів, того можна вислати в айн момент, якщо буде випендрюватись. 

Пенсії видають в рубліках, по курсу 3,8, ціни в рубліках 4 к гривні. Але то ще не все, бо половина магазинів і більшість ринкових торговців в рубліках не беруть, а відправляють до обмінників, в яких рублік можна продати за 2,9 гривні та купити за 3,5 гривні. Окремо слід розказати про дурдом з монетами гривнями.

Народ у відчаї масово порозбивав свої хрюшки-копилки і викинув на ринок море дрібної монети. Половина продавців відмовляються її брати, а самі навпаки впарюють її на здачу. Бачив подібні скандали і в маршрутках, і на пошті. В ресторанах дрібну монету ігнорують у свою пользу: якщо приміром ви винні за страву 31:50, з вас візьмуть 32 щоб не мєлочиться. 

Народ реагує по-різному. Якщо бачить свого, то ниє і каже що вот оп'ять все через жопу, Путіна підставляють злиє бояри і в такому дусі.

Якщо в тобі бачать злорадну ухмилку, то бодряться, кажуть що то фігня і тимчасова незручність, вспомінають войну і дев'яності і що і не такоє пережилі і вистояли.

Ali Tatar-zade


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини