MENU

Росія організує провокації у південно-східних регіонах України на початку травня

2189 3

Секретар Ради національної безпеки та оборони Андрій Парубій прогнозує, що на початку травня Росія організує у південно-східних регіонах України багато провокацій з метою дестабілізації ситуації.

Про це він заявив сьогодні на брифінгу РНБО.

За словами Парубія, так звана операція «Руська весна», яку планувалось здійснити у 8 регіонах України, зірвана.

“Тим не менше, за нашими оперативними даними, є інформація, що вони (РФ) будуть змінювати тактику і будуть проводити інші провокації, зокрема, на рівні районних та селищних рад. Більше того, є інформація щодо намірів обрання президента південно-східної республіки і, за нашими даними, більше провокаційних заходів відбудуться в перших числах травня, особливо ближче до 9 травня”, - сказав Парубій.

Він підкреслив, що зусилля керівництва РФ спрямовані передусім на дестабілізацію ситуації в Україні під час президентської виборчої кампанії.

За словами Парубія, для запобігання провокаціям при РНБО буде створено оперативний штаб з метою недопущення зриву виборів президента України.

Як зазначив секретар РНБО, до цього штабу увійдуть не лише працівники правоохоронних органів, але й представники ОБСЄ, громадських організацій.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини