MENU

Тимошенко зустрілася із студентами інституту ім.М.Драгоманова

429 0

Лідер партії "Батьківщина", кандидат у президенти України Юлія Тимошенко зустрілася із студентами Національного педагогічного університету імені М.Драгоманова. Це перша її зустріч із студентами після виходу з ув'язнення.

На початку зустрічі Тимошенко підкреслила, що зараз є пріоритетом виховання нової людини, яка через серце пропускає все і будує новий світ. 

"Після того, як ви пережили дві революції, ми отримали шанс будувати все з чистого аркуша. Щоб ми не лише революції показували світу, а показували якісні зміни", - наголосила Тимошенко.

Вона також додала, що зараз не лише економіку і судоустрій треба міняти, а робити якісні перетворення. 

"Треба міняти все в суспільних, соціальних стосунках. З цією ідеєю я прийшла до політиків і прийшла сьогодні до вас", - сказала лідер «Батьківщини».

Тимошенко повідомила, що у Раді уже зареєстровано законопроект, який захищає права громадянина і надає йому право бути учасником усіх процесів і рішень в країні.

"Коли була революція, ви всі бачили, як на сайті Білого дому люди могли поставити петицію, зібрати підписи під нею, і президент не мав права не розглянути її ", - звернулась вона до присутніх.

Політик наголосила, що вважає за необхідне зробити такий досвід на сайті Верховної Ради, де кожен громадянин може розглянути і проаналізувати запропоновані проекти.

Кандидат у президенти вважає, що право громадянина впливати на рішення у своїй країні - це ключове, що мають зараз зробити влада і політики, інакше у нас буде і 5 революцій.

Тимошенко вважає, що країну можна перетворити за допомогою кількох законів. Перше, коли громадянин може фіксувати свої зустрічі з чиновниками, друге, - громадський контроль за органами влади.

"Як один із політиків я хочу відкрити простір, щоб ви були почуті, нам треба відкривати нові канали інформації і спілкування з владою", -  резюмувала Тимошенко.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини