MENU

«Альфа» має приходить з антитерористичними операціями не лише в захоплені ОДА, а й в офіси Тігіпка, Добкіна та Ахметова

2619 5

Думаю, "Альфа" має приходить з антитерористичними операціями не лише в захоплені сепаратистами ОДА і СБУ, а й в офіси Тігіпка, Добкіна, Партії регіонів. Уже не кажучи про Ахметова і Групи СКМ.


1. Тігіпко б міг стати альтернативним лідером Сходу, але по факту боягуз, мудак і підбурювач сепаратистів. Він каже, що нема росіян у Луганську. Ага. Є приклад міста-героя Миколаєва, де по українцях стріляла уже спіймана СБУ понаєхавша курва Маша із Москви. 


2. Добкін готується подавати позови за відключення російських каналів. Чудова спокуса для виборця в корумпованій бідній країні - подививсь на Путіна і "фашистующих молодчиків" у Києві і зразу полегшало. Випив русской водки, помацав свою бабу трошки і на бочок.


3. Шуфрич, Левченко накатали законопроект про амністію для сепаратистів. Це при тому, що всі знають, як регіонали не хотіли голосувати за амністію для в*язнів Майдану. По ходу, ці люди пропонують нагородити і покланятись людям, яких треба щонайменше позбавити паспортів і вислати з країни.

 

Я думаю, революція не закінчилась 22 лютого, коли Хряк втік з Межигір*я. Вона продовжується. Поки виробки меншого калібру не будуть вигнані хоча б до Смоленська діла тут не буде, до цього моменту нас перслідуватиме сепаратизм і загроза появи русского вузькоокого солдата на порозі.

 

PS/ Реги цинічно пояснюють свої дії якоби захистом Юговостока. Як уже задовбав цей триндьож! У мого querido живуть дід з бабою на Херсонщині. І йде одного ранку така баба по селу з магазина, побачила якісь танки без прапорів - заплакала. Всі інші, хто бачив теж почали плакать і обніматься. Потім з*ясувалось, що то українська армія і люди на радостях принесли у пункт збору в сільраду по півпогреба закруток і вигребли останні заначки.


І плакали уже з радості, що спасуть Україну разом.

 

Ось такий насправді Юговосток.

Marina Daniluk-Yarmolaeva


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини