MENU

«Діячам культури» та політикам, що підтримують Путіна, заборонили в’їзд на Україну

2420 5

Більше 100 громадянам Російської Федерації, які підтримали рішення Президента РФ В.Путіна щодо військової анексії АР Крим, заборонений в’їзд на територію України.

 

Про це Служба безпеки України повідомила мені у відповідь на моє звернення щодо заборони в’їзду на територію України керівництву Російської Федерації та депутатам Ради Федерації РФ, які голосували за введення військ в Україну.

 

Серед тих, кому заборонений в’їзд в Україну: помічник В.Путіна С.Глазьєв, віце-спікер Держдуми РФ В. Жириновський, член комітету Держдуми РФ з питань оборони та довірена особа Президента РФ В.Водолацький та інші високопосадовці РФ, які причетні до його ухвалення.

 

За словами СБУ, прийняти рішення про заборону в’їзду в Україну Президенту РФ В.Путіну та всім депутатам Ради Федерації на даний час вважається передчасним, оскільки воно потребує додаткового опрацювання, у тому числі на засіданні РНБО, МЗС та Парламенту України.

 

Я вдячний СБУ, що вона не бездіє і вжила належні заходи реагування. Робота СБУ, дійсно, викликає у багатьох симпатію. Проте наступне своє звернення я адресуватиму секретарю РНБО, моєму колишньому колезі по Парламенту А. Парубію, оскільки СБУ не може одноосібно прийняти рішення про заборону на в’їзд в Україну іншим високопосадовцям Росії.

Олександр БРИГИНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини