MENU

Антимайдан зачаївся і чекає

1658 6

 

Цього Героя звуть Юрій Пономаренко! 

 

Він з мого рідного Василькова і був активним учасником революційних подій на Грушевського і в Маріїнському парку. 18 лютого під час спроби жорстокого придушення мирної ходи до Верховної ради та збройного штурму спецвійськ, Юрій постраждав від бійців "Беркуту" і ВВ, які жорстоко його побили, розбивши голову та поломавши руки. З ментівської осади, Юрія - батька трьох малолітніх дітей, в непритомному та скривавленому стані вивела інша Героїня Майдану - Катерина Большакова, в яку поцілила "беркутяча" світлошумова граната і якій врятував життя рюкзак на спині та невідома дівчина з Медичної Сотні.

 

Зараз Юра вимушений проходити серйозне лікування в Польщі, де знаходиться вже більше місяця. Сьогодні Юра дав інтерв'ю місцевому журналісту, який розмістив матеріал про нього у своєму блозі.

 

Тиждень тому, його дружина з дітьми, яка відвідувала його в Польщі, повернувшись у Васильків побачила, що замок в дверях будинку, який знімала його родина було змінено. 

 

Господарка будинку виявилася суворою противницею Майдану і в такий спосіб вирішила спекатися молодої родини з трьома дітьми. Більше того, жінка, отримавши наперед кошти за проживання нагрубила дружині Юрія та нагримала на його сина Даню і прогнала їх проти ночі на вулицю. Дякуючи добрим людям, вдалося оперативно знайти тимчасове помешкання для родини Юрія Пономаренка, але проблема з житлом все ще існує. 

 

Також, негідна поведінка власниці помешкання по відношенню до дитини і дружини Юрія проявилася ще й в спробі додаткового примусу зробити капітальне прибирання в будинку після того, як вона вже прогнала їх.

 

Антимайданівка на прізвище Білоус отримала шквал обструкції від активістів народного об'єднання "Майдан-Васильківщина" і бабця залишилася з облизнем. 

 

Я прошу всіх журналістів звернути увагу на даний факт і поширити інформацію через власні канали. Також, будемо дуже вдячні за надання юридичного супроводу у позові проти власниці помешкання. Свідки безпідставних наїздів та неадекватного поводження власниці будинку з родиною Юри є і готові свідчити.

Владлен СЕРГІЄНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини