MENU

Путін зупиниться там, де його перестане зустрічати «п’ята» колона – Луценко

608 0


Насправді на Сході зараз переважно відбувається кримінальна революція за право криміналітету і далі грабувати населення на «своїй» території. Про це в ефірі програми «Шустер-LIVE» сказав лідер «Третьої Української Республіки» Юрій Луценко.

«У Луганську так звані активісти з прапорами Компартії України перекривають дороги нашим збройним силам і просять «захисту» в Путіна. Путін зупиниться лише там, де не буде комуністів і мафії Партії регіонів», - сказав політик.

Він нагадав, що Майдан стояв за всю Україну, за всіх, в тому числі – й за Донбас, аби і його нещадно не грабував Янукович та його коаліція.

«Сьогодні ми маємо чітко розставити крапки над «і»: кожен, хто в час війни роздмухує протистояння – союзник Путіна», - наполіг Луценко.

Відповідаючи на запитання про бездіяльність силовиків, він визнав, що правоохоронні органи не роблять украй важливих кроків.

«Вони не арештовують Царьова, Симоненка, Оксану Калетник, Єфремова та інших, які хочуть прикінчити Україну, аби лише повернутися і грабувати її знову й знову», - сказав Луценко.

Водночас він вказав, що вимагати оприлюднення деталей антитерористичної операції на Сході, сумніватися в змозі нашої армії нас захистити є неприпустимо.

«Ми маємо зробити все, щоб ця «п’ята» колона була викинута з української політики. Або очищення і проукраїнська позиція – або геть з Верховної Ради та органів місцевого самоврядування», - підсумував Луценко.

3republic.org.ua


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини