MENU

Сьогодні я усвідомив, що багато хто з нас помре у цьому році - блогер

4921 0

Сьогодні я усвідомив, що багато хто з нас помре у цьому році. Нажаль, серед мерців можуть бути як мої друзі, так і я сам.

Чому? Бо ніякі "голубі каски" не вступляться за мирне населення - Європа й США надто бояться Третьої світової, чим Путін і користується на повну. От багатсько відчайдухів та сміливців і помруть у цій бійні з зазомбованим ворогом, який вважатиме усіх, хто за незалежну Україну, "фашистами"...

Чому? Ні, не тому, що серед майданівців дійсно є невеликий відсоток проукраїнських неонаці. А тому, що в Російській Федерації та серед її "наркоманiв"-телеглядачів в певних регіонах України є вагомий відсоток неонаці проросійських та лицемірних неофа-псевдоліваків.

Звісно, я не гребу усіх під один гребінець і усвідомлюю, що і серед проукраїнських антимайданівців є розумні люди, які розуміють, що більшість вимог з майданівцями - спільні, і що треба шукати точки дотику і об'єднуватися. Усвідомлюю я і що мої російські друзі виступають проти захоплення України хоча б тому, що розуміють наскільки тоталітарною та неонацистською є сучасна Росія з її божевільними жорсткими законами, хромою економікою та обмеженим доступом до Інтернету та інших джерел свободи слова. Проте розумних мало, як і часу, а Путін-ТВ шепче звірству в людських душах "Вбивай-вбивай-вбивай!", а куратори "зелених чоловічків" розповідають як саме це робити і скільки це коштує в валюті. Тому...

Просто я не зможу відсижуватися в тилу, якщо моїх друзів і близьких вбиватимуть. Моє життя не настільки дорогоцінне, щоб це терпіти.

Не настільки дорогоцінне, щоб терпіти і те, як викрадають, катують... Це робив режим Януковича, це робив режим Путіна в Криму. І все це тепер хоче повернутись і знищити моїх близьких, друзів, родичів, знайомих... Тому.

Бережіть себе. І все ж не сприймайте це як мою прощальну записку. Буде те, що буде.

"Если готовить себя к этому каждое утро и каждый вечер, то тогда воин сможет жить так, как если бы телом был уже мёртв; он через муки достигнет свободы на своем Пути. Всю жизнь он будет чист и непорочен и преуспеет в своем призвании."

(с) Ямамото Цунэтомо, "Хагакурэ"

Mike Lebed


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини