MENU

Всі проблеми приходять зі Сходу. Звідти біди України

1263 4

Події останнього часу розвівають міф, згідно з яким, не то Сталін, не то СРСР "стулив українцям Україну". А хто ж тоді її "розтулив"?

Найкраще заглянути у таку світську метрику, як "Слово о полку Ігоревім". В Золотому Слові Великого Київського князя Святослава до земель Трояні (Україна) належать: Київщина самого Святослава, Сіверщина двох братів - Ігоря і Всеволода Гориславичів (Корибутів-Вишневецьких), Чернігівщина Ярослава Всеволодовича, Переяславщина Володимира Глібовича, Смоленськ і Смоленщина Рюрика і Давида, Галичина (до гирла Дунаю) Осмомисла Ярослава Галицького, Волинь Романа і Мстислава та Полоцька земля Ізяслава Василькового. Ольговичі намагаються відновити свої володіння до Дону і на Кубані (похід полку князя Ігоря).

З тексту "Слова о полку Ігоревім" видно, що згадка про Всеволода на Москві (названа в "Задонщині" як "Залєская Орда") - штучна і зроблена в роки Катерини II для того, щоб "стулити минуле" і включити до нього ту саму "Залєскую Орду", яку іноді називали "Залєская Україна". 

У 1240 року на Україну відбувається нашестя Залєської Орди і половців.

Станом на 1649 рік Україна повністю відновила свої давні кордони і адміністративно її землі називаються воєводствами: Галицьке, Волинське, Подільське, Брацлавське, Київське, Черкаське, Чернігівське, Сіверське, Переяславське і Запорізька Січ.

Підбурюванний "православієм" Богдан Хмельницький розпочинає релігійну війну, внаслідок чого за Андрусівською угодою цілісна Україна ділиться майже по Дніпру.

Третій поділ України відбувається у 1920 році, завдяки більшовикам.

Хто сьогодні виступає провокатором "хведералізації" прадавньої України, держави східного слов'янства? Знову таки, всі проблеми приходять зі Сходу. Звідти біди України. Ось чому на Київських горах Вітчизна-мати з мечем обернена обличчям до Сходу. Ось чому обманутий Богдан Хмельницький на Київських горах вказує булавою на Схід.

DUDEN


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини