MENU

В Донецькій ОДА активно діє нарколабораторія для потреб сепаратистів

3044 1

З джерел серед патріотичної частини донецьких ментів (є й такі, виявляється) стала відома наступна досить показова інфа про контингент та істину сутність ватничків та тими, хто реально за ними стоїть. Не можу гарантувати, що ця інформація 100 %-кова, але багато факторів вказує саме на це.

Отже, в Донецькій ОДА наразі активно діє нарколабораторія на 7-му поверсі. Роблять там "вінт" для потреб сепаратистів в будівлі, де є достатня кількість наркозалежних, особливо серед осіб з в'язничним досвідом. Яких серед "колорадів" дуже багато. До того ж, "вінт" є психостимулятором, тому досить ефективно може пдтримувати сили людини в екстремальних умовах.

Цікаво те, що курує все це, за словами моїх джерел, такий собі Олексій Дикий, колишній керівник донецького УБОП та екс-заступник екс-начальника місцевого МВС Романа Романова часів Януковича, якого, нагадаю, сепаратисти вимагають повернути на посаду замість тарутинського кадра Костянтина Пожидаєва. Ця людина, подейкують, підчас своєї каденції курувала нелегальний наркозбут через дільничих, відповідно, налагодила маленький бізнес й зараз. Як водиться, кому війна - кому мама рідна. 

Важливо тут інше. Нагадаємо, що пан Романов - це погоджена з Сім'єю креатура Ахметова. Тобто, розмови про те, що Партія регіонів не має впливу на події не зовсім вірні. Так, контроль не 100 %-ий, але він є, і достатньо вагомий. Подібні деталі ілюструють це якнайкраще - не варто забувати, що диявол ховається саме в них.

ЗИ: Особисто кілька днів звертав увагу, що ввечері, коли майже всі вікна в ОДА темні, там постійно горить світло (до речі, чому воно досі не вимкнуто?). Отже, Донецька наркореспубліка вітає вас)

Bogdan Butkevych


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини