MENU

Тимошенко «палить» свій рейтинг, щоб зменшити вірогідність стрілянини в день виборів

2710 9

Мережевий психоз продовжується. На цей раз "ана дагаварілась з аплотом, фсьопрапала, наспрєдалі".

Завдяки Marina Daniluk-Yarmolaeva, з якою ми вчора обговорювали зустріч Тимошенко із сепарастами, і виступ в ефірі у Савіка Шустера, у мене є аналіз.

1) Гра на розкол сепаратистів. В моїх останніх підсумках є три групи на яких вони поділяються. Легше буде впоратись із ними, якщо максимально відтягнути групу (в) (тобто, зазомбовану масовку) від груп (б) и (а) - тобто кацапів та проплачених бандосів. Приблизний накид такий. Поки йде замирення, перетягуємо на наш бік всіх, кого можемо. Потім проводимо риску - ага, оці пішли на перемовини, а ці не пішли... ну, мужики, самі напросились.

2) Недопущення ольстерського сценарія. Ми знаємо, що Лаврова нарешті примусили сісти за стіл перемовин і де-факто визнати "київську хунту" валідним учасником перемовин. Отже, Росія буде пробувати в результаті максимально нагадити нам і перетворити Донбас на незаживаючу рану. Проводячи круглий стіл, ми створюємо майданчик, де можна буде збройне протистояння перевести в політичне. Ще треба зауважити, що перед тим, як усадити обидві сторони за стіл перемовин, слід з кожним із них зустрітись окремо - це до питання, що вона із ними "без нас" домовлялась. Якби зараз привезла "всіх вас", була б чергова драка, а це на руку Пу.

3) Перебивання монополії на "висловлення інтересів регіону", яку зараз бере на себе Партія Регіонів. Зараз регіонали відмовились підписувати договір про консолідацію політичних сил, бо їм треба порадитись із сепаратистами. Юля дає їм публічний майданчик, тобто, регіонали уже не можуть бути "єдиноможливою проксею" між сепами і нами, а відтак вони стають нікому непотрібними, і їх можна буде прибирати як політичну силу.

4) Активізація проукраїнських сил регіону. На круглому столі, який вона влаштовує, мають бути присутніми саме проукраїнські сили Донбасу. Зрозуміло, що туди не прийдуть зелені чоловічки (у них наказ) і проплачене бандво (їм проплачено, ги). Окремо треба додати, що Юля сказала в прямому ефірі (і чого чомусь нема в новині на сайті): Донбас 15 років НІХТО не чув. Від його імені виступали, але його самого не чули. Круглий стіл дозволяє світу побачити, яким насправді є Донбас без "посередництва" всяких Партій Регіонів та російських зелених чоловічків. Запрошення партій та інтелігенції дозволить налагодити зв'язки між проукраїнськими силами Донбасу і центрально-українськими та західноукраїнськими колами.

5) І да, Юля "палить" свій рейтинг, щоб максимально зменшити вірогідність стрілянини в день виборів. Якщо комусь хочеться повоювати - будь-ласка, ніхто не заважає, автомат в руки - і вперед. Однак наслідки при цьому вигрібатиме вся Україна. Я б радив замість мілітаристського брязкання наловити парочку залених чоловічків, щоб продемонструвати свою супермогучую силу.

Десь приблизно так. Ось які корисні іноді бувають бесіди в приваті ))

Вячеслав ІЛЬЧЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини