MENU

Сьогодні Росія влаштовує провкації громадянської війни в Україні - РНБО

3271 8

Христос Воскрес! Але навіть святе Воскресіння Христове не зупиняє російську пропаганду від інформаційної війни. Повідомлення російських журналістів про перестрілку між нібито «Правим сектором» та «самооборонцями» в Слов»янську, обгрунтоване якимись «візитівками Яроша» та «невідомою зброєю», кількість загиблих, яка зростає з кожною годиною, якісь «подробиці», доказів яких ніхто не бачив - це ідеальний зразок російської пропаганди, який сьогодні тиражують чимало не лише російських, але й іноземних ЗМІ.

Задум пропагандистів очевидний: 
-показати, що ситуація в Україні виходить з під контролю навіть на свята; 
-розгорнути тезу про «громадянську війну» в Україні;
-здійснити чергову хвилю інформпідготовки до обгрунтування вторгнення.

Прохання до журналістів - перевіряти інформацію замість того, аби ставати інструментами в інформаційній війні проти України, російські ЗМІ сьогодні - головне джерело дезінформації про Україну. Готуємо відповідне звернення до провідних світових медіакомпаній. "Дезу" треба блокувати, а не тиражувати.

Посилання на російські медіа має стати прикладом "неякісної журналістики", з огляду на те, як часто там подається відверта брехня, необхідна для підтвердження ідеологічних міфів, придуманих на обслуговування завдань Кремля в контексті війни проти України.

Виктория СЮМАР


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини