MENU

Провести вибори – перемогти Путіна

653 0

Сьогоднішні події на Сході свідчать про одне: Женевські домовленості – дипломатичний блеф Росії. Путіну потрібна слабка й роздерта на шматки Україна. Заяви з деескалації – елемент для інформаційної війни і не більше.

Про справжні наміри Путіна промовисто говорить підривна діяльність російських диверсійних груп на території України. Дестабілізація будь-якою ціною – ось тактична мета. Одним з її завдань неодмінно стане зрив запланованих на травень виборів.

У Росії добре знають, що більшість громадян України на Сході вважають нинішню владу незаконною. Її низька легітимність – актив Путіна. Невизнання київської влади дозволяє йому успішно маніпулювати настроями людей. Росія активно використовує цей актив. Вибори в Україні суперечать її інтересам.

Наше ж завдання зробити все, щоб вибори відбулися. Виконавши його, візьмемо верх над Путіним й отримаємо шанс закріпити мир та спокій у нашій країні. Для того, щоб це стало реально, необхідно провести роботу над помилками та докласти значних зусиль у кількох напрямках:

1. Налагодити належну роботу правоохоронних органів. Саботаж, який давно перетнув межу державної зради, має бути викорінений. Жорсткий кадровий відбір керівного складу та кращі фінансові умови є обов'язковими. Критерій успішності – жодних нових захоплень, забезпечено безпеку громадян, в тому числі тих, які беруть участь у мирних зібраннях.

2. Локалізація та роззброєння диверсантів та терористів. Нелегальна зброя неодмінно використовуватиметься для дестабілізації та зриву виборів. Тому мають бути задіяні всі можливі способи, щоб зброя перейшла під контроль правоохоронців, а органи державної влади та місцевого самоврядування відновили свою роботу.

3. Широка інформаційна робота серед громадян. Чіткі акценти: більше прав та можливостей для територіальних громад замість нав'язаного ззовні маніпулятивного федералізму, зміна влади в травні замість тривалої нестабільності. Така робота має проводитися не лише через пресу. Таку роботу мають проводити громадяни. Те, чого не було на Сході, має з'явитися. Нові ініціативи та організації. Страх отримати громадянську війну має переважити страх вийти на вулицю, знаходити аргументи для інших, взаємодіяти та кооперуватись.

Василь ГАЦЬКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини